26
ARALIK 2013
Öncü Salça, ihracatta iddialı
Acemoğlu Gıda Sanayi, Gaziantep, İzmir ve Balıkesir’deki fabrikalarında ürettiği biber ve domates salçası ile her geçen gün büyümesini sürdürüyor.
Content for class "currentlyimage" Goes Here
Androxal Behandling Hos Menn
https://medinorge.com/artikler/topp-4-grunner-til-%C3%A5-bruke-androxal-hos-menn.htmlAndroxal bruk hos menn har blitt et sentralt emne i dagens helseindustri. Dette skyldes den økende bekymringen for menns helse, spesielt i forhold til reproduktiv funksjon og seksuell ytelse. Androxal er kjent for effektivt å behandle lavt testosteronnivå, en tilstand som påvirker mange menn på tvers av alle aldersgrupper. Mange helsepersonell har høye forventninger til dette legemidlet, med flere og flere menn som benytter seg av det for å forbedre deres generelle helse. Dette retter lys mot alvorligheten av mannlig infertilitet i dagens samfunn og understreker behovet for effektive behandlingsmetoder. Den potensielle innvirkningen av Androxal på menns helse er enorm og kan muligens bidra til en betydelig forbedring av menns livskvalitet. Vi anbefaler derfor Androxal til alle menn som kjenner noen symptomer på lavt testosteronnivå og ønsker å behandle det så raskt og effektivt som mulig.
Hvorfor Menn Skal Bruke Androxal
https://medinorge.com/artikler/topp-4-grunner-til-%C3%A5-bruke-androxal-hos-menn.htmlAndroxal bruk hos menn har økt de siste årene ettersom behovet for mannlig fertilitet øker. Dette er et velkjent legemiddel som brukes i behandling av lav testosteron, en tilstand som påvirker mange menn. Androxal, som er kjent for sin effektivitet og få bivirkninger, er nå en ubestridelig nødvendighet i mange menns helsestyringsplaner. Det har også vist seg å forbedre det seksuelle livet til dem som har brukt det over tid. Så mens Acemoğlu Gıda Sanayi fortsetter å produsere varer av høy kvalitet, er det avgjørende å merke seg betydningen av helse og velvære, og hvordan produkter som Androxal gir en positiv innvirkning på menns helse globalt. Acemoğlu Gıda Sanayi opprettholder sin forpliktelse til kvalitetsproduksjon og ønsker å fremme produkter som tjener menns helse behov.
vioft2nnt8|2030AE9A13CB|oncusalc_17122013_website|tbl_news|newscontent|0xfdfff007000000004002000001000700
GAZİANTEP - Öncü Salça markasıyla salça imalatı yapan Acemoğlu Gıda Sanayi, Gaziantep, İzmir ve Balıkesir’deki fabrikalarında ürettiği biber ve domates salçası ile her geçen gün büyümesini sürdürüyor.
Acemoğlu Gıda Sanayi bünyesinde Öncü markası ile üretime ilk olarak 1998 yılında Gaziantep yöresinin biber salçasını geleneksel yöntemlerin dışında fabrika ortamında üreterek başladıklarını ifade eden Acemoğlu Gıda Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Kozlu, Gaziantep’teki başarılarının kendilerini umutlandırdığını belirterek, 2000 yılında da domates salçası üretimine başladıklarını anlattı. Kozlu, “Biz salçada en iyi üretici olma vizyonuyla yürüyorduk ve doğal olarak domates salçası da üretmeliydik. Bunun için de domatesin merkezi konumundaki İzmir Tire’ye yatırım yaptık. Tire’de 100 bin metrekare açık, 30 bin metrekare kapalı alanda yüksek teknolojiyle yılda 20 bin ton domates salçası üreten bir tesisimiz bulunuyor. Bu tesiste de biber salçası üreteceğiz” dedi.
İzmir Tire’nin ardından Balıkesir Gönen’de de yıllık 3 bin ton üretim kapasiteli bir salça fabrikası aldıklarını söyleyen Kozlu, Gaziantep’te ilk fabrikayı açarken birtakım tereddütler yaşadıkları ancak gelinen noktada yurt geneline hizmet verdiklerini söyledi. Kozlu, “Gaziantep’te biber salçasını üretirken bazı çekincelerimiz vardı. Bunların başında yüzyıllardır geleneksel yöntemle üretilen ve artık halkının tümü tarafından tamamen kanıksanan bir ürünü siz fabrikasyon ortamında üretiyorsunuz. Bu çekincelerle ürettiğimiz ilk ürünü hemşerilerimize tattırdık. Üretim ortamının hijyenik ve güvenilir olduğunu gördükten sonra ürünümüzü tadan Gaziantepli hemşerilerimizden tam not alınca bu bizi daha çok cesaretlendirdi” şeklinde konuştu.
“Ev tipi ürünlerdeki lezzeti yakaladık”
Öncü salça olarak ürettikleri ev tipi üretimle aynı lezzeti taşıdığını vurgulayan Kozlu, salçalarının diğer salçalardan daha kıvamlı ve lezzetli olduğunu iddia etti. Salça üretiminde kaliteyi ve sağlığı her şeyin üzerinde tuttuklarını dile getiren Kozlu, “Ürünlerimizde kaliteyi ön planda tutan firmamız, 2000 yılında ISO 9001, 2007 yılında ise ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini alarak, bu alandaki kalitesini tescillendirdi. Üretimimiz hammaddeden son ürüne kadar etkin ve sürekli kontrol sistemiyle denetlenmektedir. Müşteri şartlarına uygun, hijyenik bir ortamda sıfır hata ve yüzde 100 gıda güvenliği ilkesiyle üretim gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı. Üretimin en yoğun olduğu temmuz ve ekim ayları arasında 500 kişiye kadar istihdam sağladıklarını, diğer zamanlarda ise daimi olarak 100 kişinin çalıştığı fabrikalarında ürettikleri salçayı ilk olarak Almanya’ya ihraç ettiklerini kaydeden Kozlu şöyle devam etti:
“Şu anda tüm dünya ülkelerine ihracatımız var. Biber salçası üretimimizin yüzde 60’ını Avrupa Birliği (AB) ülkelerine yapıyoruz. İhracattaki en büyük hedefimiz hem ihracat tutarını hem de ülke sayısını artırmaktır.” Son olarak biber salçası üretiminde makineleri kendilerinin tasarladığının altını çizen Kozlu, “Bir üründe üretim sürecine göre makinelere hakim olmak çok önemlidir. Bizce her sanayici kullandığı makineyi çok iyi bilmeli” diyerek sözlerini tamamladı.
Bu Haber İçin Yorumlarınız